maanantai 13. elokuuta 2012

Väkisin! Eli vko 32

Kesän viimeinen balettitunti oli ihana ja voimia riitti. Ja sitten ne voimat loppuivat. Flunssa nappasi mukaansa avomiehen ja yritti minuakin, mutta ei saanut kaatumaan.

Tiistain ja keskiviikon salireenit olivat todella tukkoiset, rauta ei noussut, ei laskenut. Lihaksia särki. Torstaina oli Rainerin reenit. Kuten tapaan kuuluu, likka laitettiin ihan tosissaan töihin. Hyvä reeni, mutta voimat kadoksissa edelleen.

Perjantaiaamuna tapahtui kuitenkin jotain ihmeellistä. Ehkä loppuviikon päivittäiset riisiannokset auttoivat, koska sain voimani takaisin. Opettelin uutta liikettä, korkeavetoa, ja aloitin vähän pienemällä painolla kuin mikä oli tähtäimessä. Hinkkasin samaa liikettä monta kertaa, vaihdoin tangon painavampaan aina kun tuntui siltä, onnistuin jopa nykäisemään 20 kg tangon rinnalle (viimekerralla onnistui 15 kg). Kroppa alkoi taas toimaan kuten pitää. Loppureenikin onnistui hyvin, jopa leuanvetoharjoittelu tuntui etenevän. Päätin pitää kiinni hyvästä olosta ja venyttelin huolellisesti reenin jälkeen.

Lauantain juoksureenikin meni hyvin, flunssaisesta päästä huolimatta. Lämmitelin kävelyllä, tein intervallitreenin jonka aikaa pidensin 5 minuutilla kun pururataa oli vielä jäljellä ja olo oli hyvä, ja jäähdyttelin 20 min kävelyllä.Loppujen lopuksi viikko oli kuitenkin todella hyvä. Ensiviikolla täytyy taas pitää ruokapäiväkirjaa, jotta voimien loppumisen syy saadaan selville. Balettia ei ole moneen viikkoon, täytyy ehkä keksiä jotain muuta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti