tiistai 9. lokakuuta 2012

Sinisen ja punaisen pyhä liitto

 
Punajuuria suolapedillä, paistettu kanafilee ja sinihomejuustokastike.

 
Punajuurien reseptin löysin Maku-lehdestä, mutta tuunasin sitä hieman. Koska ajatus oli tarjota puunajuurten kanssa paistetut kanafileet, halusin annokselle ihan oikean kastikkeen. Lisäsin siis alkuperäisen reseptin juustosotkuun kermaviiliin.

 
Kastike:
Kermaviiliä 1 prk
Puoli paketillista Aura-juustoa murusteltuna
Nafti teelusikallinen hunajaa
Mustapippuria
Tuoretta timjamia

 
Uuniin mennessään punajuuret saivat yllätysvieraakseen raa'an sipulin. Sipuli ja punajuuret ovat mahtavia tyyppejä. Eivät maksa juuri mitään, ja muuttuvat kypsyessään ihanan makeiksi.

 
 Ensin otetaan nättikuva jossa kaikki on paikallaan.

 
Ja sitten tuupataan lautaselle lisää soosia.

Simppeliä ja hyvää. Todella hyvää.

2 kommenttia:

  1. tää blogi on mahtava, ei tarvi itse keksiä ruokia, kun voi täältä katsoa suoraan ohjeet

    VastaaPoista
  2. Punajuuret ja sipuli uunissa on semmosta... hiljaa hyvä tulee -ruokaa.
    Mutta hyvää kannattaa odottaa. Maku-lehden reseptissa on tosi paljon suolaa, mun mielestä riittää että en pysyy ne juuret "pystyssä" siellä suolassa.

    Mutta nyt miettii että mitä kaikkea sinne voisikaan laittaa nököttään?

    VastaaPoista