Meidän chilissä ei ollut oikeasti kuin kaksia papuja, mustapapuja purkista ja vihreitä tuoreina. Kolmannen pavun virkaa hoiti punaiset linssit. Mutta ei nyt jämähdetä sellaisiin pikkujuttuihin.
Raaka-aineet
Sipuli
Tuore chili
Valkosipuli
Varsiselleri
Pätkä palsternakkaa
Jauhelihaa
3 papuja esim. musta, kidney, vihreitä jne.
Tomaattimurskaa
Basilikaa, korianteria tai esim. persiljaa
Nakkaa pilkottu sipuli, chili, valkosipuli, selleri ja palsternakka öljyttyyn kasariin kypsenemään. Ruskista myös jauheliha. Lisää pippuria ja suolaa.
Nakkaa perään pavut, tomaattimurska ja yrtit. Tarkasta maku ja anna hautua. Tarjoile jugurttilusikallisen kanssa.
Hyvää ruokahalua!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti