tiistai 9. lokakuuta 2012

Etanaa Porvoossa

Huomasin, että kesälomaretkeltä on jäänyt julkaisematta eräs ruokakokemus. Retkemme viimeisessä  kaupungissa, Porvoossa, kävimme syömässä vähän hienommin. Ravintolaksi valitsimme hyviä arvosteluja saaneen Timbaalin.

Etanaravintolana tunnetun ruokapaikan listalla oli yllättävän vähän etanaruokia, eikä alkupalana syödyt perinteiset uunissa paistetut etanat olleet parhaat mitä olen koskaan syönyt. Mutta erittäin hyviä silti.


Erityismaininnan ansaitsevat kuitenkin pääruokamme.

 
Helmikanaa, rucolarisottoa ja parmesankeksi. Erittäin hyvää, ja jollain tavalla kevyen makuista.

 
Possun kanssa oleva etanakastike oli mahtava ja perunakroketit hienosti tehtyjä. Possu suli suuhun.

All in all: suosittelen. Hyvää palvelua, hyvää ruokaa, hyvä viinisuositus. Itse olisin kaivannut enemmän etanaa listalle, mutta ehkä näin ravintolaan saadaan myös ennakkoluuloisia syöjiä.

Hyvä Porvoo. Hyvä Timbaali.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti