perjantai 11. tammikuuta 2013

Piipoo piipooni

Pipopipo pipopipo piipooni...

Voitin superhyvän ulkoilupipon muutama vuosi sitten Designtorin arvonnasta. Suomalaisten suunnittelijoiden merkillä SUPERYELLOW on muutakin namia kuin vain pipot, mutta ainakin tuosta piposta voin sanoa, että se on timanttinen urheilukäyttöön.

Piponi. Se on pinkki. Jännä...


Resori pitää korvat lämpimänä, mutta pipo on muuten tarpeeksi kevyt, ettei pää ole ihan hiessä. Se mahtuu tarvittaessa hupun alle, jos viima käy älyttömäksi. Kun on ns. pipopäivä (eli tukka niin paskanen ettei kehtaa sitä näyttää mutta laskuus niin suuri ettei sitä jaksa pestä), tämä on se pipo jota käytän myös sisätiloissa.

SUPERYELLOWn nettikaupassa on alennusmyynnit. Vaikka olenkin talous tasapainoon -tilassa, tunnen houkutusta pariakin alennuspipoa kohtaan. Nämä eivät jäisi vain urheilukäyttöön:

Zeepra!

Bambi!
Violetti!

Alennuksessa on myös tosi hieno huppari. Se vaan taitaa olla juuri sen pituinen, että sen helma loppuisi minulla juuri siihen satulalaukkujen kohdalle, eli reitevän akan huonoin mahdollinen helman pituus. Muuten olisin jo klikkailut sen ostoskoriin ja kotiin. Ja jos lompakkoni olisi pulleampi, klikiti klik kävisi myös muiden kuin aletuotteiden kohdalla. Vai mitä sanotte tästä hameesta tai tästä kesähuitulasta?

Yhteistilaus, anyone?

Ps. Tuotteet sekä suunnitellaan että valmistetaan Suomessa.

Kaikki kuvat shop.superyellow.fi.


3 kommenttia:

 1. oliko pakko linkittää tällaisia, nyt vaan yritän päättää montako pipoa ihminen voi kerralla hankkia. ja sieltä alesta löytyisi seepra-shortsit. meidän tarvii varmaan tehdä se yhteistilaus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zeepra pökät! Mä jopa mietin, että semmonen pantakin voisi olla aika näppärä, koska sitä vois käyttää keväällä ja syksyllä pyöräilykypärän alla ja lenkillä kun on korvakylmä muttei pääkylmä... semmonen maksais vaan kympin.

   Poista
 2. Mietin samaa, jos asteet on lähellä nollaa on panta lenkillä kivempi kuin pipo, ei tuu niin kuuma. Voisko tilata kaikkea yhden ;) ?

  VastaaPoista