tiistai 8. tammikuuta 2013

Kova muija

Hei, tässä on uusi kuntoiluystäväni Minna.

Paska kuva, hyvä lapio.

"Joo, sun lumilapiolla on tytön nimi!" No totta munassa on! Koska a. toi lapio oli tosi kova tekeen hommia b. tunnen tosi kovia Minnoja c. muijat on tosi kovia.

Otettiin Minnan kanssa vähän otetta tosta märästä, valkoisesta tavarasta tossa pihalla. Tönittiin ja puskettiin, nostettiin ja heiteltiin.

Minna ei kauheesti puhu, joten mietiskelin ihan hiljaa itsekseni kuinka monta kovaa muijaa tunnen. Ja kovalla tarkoitan vahvaa. Ja vahvalla tarkoitan kärsivällistä. Ja kärsivällisellä tarkoitan määrätietoista. Ja määrätietoisella tarkoitan viisasta. Ja viisaalla tarkoitan luotettavaa. Ja luotettavalla tarkoitan rakastavaa. Ja rakastavalla tarkoitan kovaa.

Me muijat näytetään vahvuutemme varsinkin noissa lapiohommissa. Kun on esteitä tiellä, me ei kiukutella, panikoiden paeta eikä hölmöillä. Ei, me lapioidaan. Hyvä me!

Kahden viikon latailun, lepäilyn, voimien keräämisen (rakkaan laiskottelun monet nimet) on aika laittaa uutta pykälää sisään. Nyt täysillä taas.

Ja muistakaa: kovat muijat venyttelee täysillä painamisen jälkeen. Myös pohkeet, Siiri! (Miksi mä aina unohdan ne? Auh!)1 kommentti: