tiistai 3. heinäkuuta 2012

Viime viikon rimpuilut

Kesäkuun viimeinen viikko oli ihan hyvä, vaikka juhannuksen rellestäminen haittasikin alkuviikon suorituksia. Mutta viis siitä!


Tämä viikko alkoi sitten ihan typerästi, kylään tallusti sunnuntai-iltana Mr. Migreeni. Tervepä terve, hyvinkö pyyhkii? No ei pyyhi enää.

Jäi maanantaiaamuna sali käymättä ja illan baletti väliin. Pahuksen sitkeä vieras. Tänään huippasi vielä töissäkin, vasta lounaan jälkeen alkoi asiat rullaamaan. Mutta sitten kun herra on poissa, niin hän todella on poissa. Töiden jälkeen lähdettiin höntsäilemään pesistä ja oikein Louksun kentälle!

Kolme asiaa selvisi: Siiri ei osaa heittää vieläkään (jännä kun ei osannut lukiossakaan), ei juurikaan saa palloa kiinni (ainakaan silloin kun pitää, reenatessa kyllä) ja on niin epätasainen lyöjä ettei siihen voi luottaa kukaan.

Pari ruhjetta ja mustelmaa, sekä kummallisesti heitoista kipeytynyt kylki, rikkaampana kotiin ja heti googlelle kysymys: heittotekniikka. Löysin videon ja toisenkin ja yritin heti harjoitella oppimaani sukkapallolla. Mutta jouduin toteamaan äidin olevan taas oikeassa: sisällä ei saa heitellä.

Onkohan mökillä/jossain vielä räpsä ja jokunen pallo, jos viikonloppuna vähän heittelis?

2 kommenttia:

  1. Ainakin pari räpsää Haikan peruja mulla. Ja taitaa kellarissa olla äidin vanha punainen mailakin.

    VastaaPoista
  2. No hei, ne pitää ottaa sieltä pois ja käyttää niitä!!

    VastaaPoista