maanantai 9. heinäkuuta 2012

Asiat on just niin vaikeita kuin mitä niistä tekee...

On kaksi vaihtoehtoa.

Voi ajatella, että joutuu luopumaan jostain, olemaan ilman.

Tai voi lopettaa märinän. En minä joudu yhtään mitään, minä valitsen.

Gluteeniton päivällinen: kampasimpukat salaattipedillä ja jauhelihawokki.

Gluteeniton arkipäivällinen: pinaattisalaatti prosciuttolla.

Gluteeniton brunssi: uunimunakas lohella ja hedelmajugurtti.

Gluteeniton arkipäivällinen: palvikinkkusalaatti uppomunalla.

Gluteeniton sunnuntaipäivällinen: lihapullat sienikastikkeella ja perunaton kasvismuusi.

2 kommenttia:

  1. Maistus varmaan mu(i)llekin :) Oikeasti tosi inspiroivia kuvia, sitä alkaa heti itsekin miettiin, mitäs sitä itselleen tekisi. Jos vaikka laittaisi ihan oikeasti ruokaa...

    VastaaPoista
  2. Suosittelen. Tai oikeastaan suosittelen avomiestä joka laittaa ne ruuat, pääsee itse vähemmällä :) Ei tartte kuin leikata vihanneksia ja tyhjentää tiskikone. Vähän tiskata joskus.

    VastaaPoista