keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Lomalla ei ole pakko lihoa...

...todistaa Siiri, jonka lähes 2 viikon rilluttelu Itä- ja Etelä-Suomessa, mukaan lukien viikonloppu festareilla, ei heilauttanut vaa'an lukemaa mihinkään, yhtään.

Lisähuomio: vaaka näyttää tänään ihan samaa lukemaa kuin aloittaessani kuntoprojektin, mutta onneksi on muitakin mittareita.

Ruokavalio lomalla oli perinteinen kesä-ja-grilli: nyytit-pihvi-makkara-pekoni-sieni-ja-juusto-muna-jugurtti-rahka. Kaiken söin mitä halusin, esimerkiksi sata kiloa salsaa ja maissilastuja iltapalaksi eläinpelin keskellä, muutaman kotitekoisen karjalanpiirakan ja puolikkaan perunakrokantin ravintolassa. Ja alkoholia. Mutta en kaljaa, perunaa tai leipää. Liikunta oli sitä perusreissulaisen tutkimusmatkailuteputusta kylillä ja parissa museossa sekä pyöräilyä. Liikuin miten päivärytmiin sopi.

Ennenkun laitan pyllykuvan tuohon loppuun (ikäänkuin kannustamaan itseäni salille tänään kun olen kotona ensimmäistä kertaa 11 päivään) niin kirjoitan muistiin eilisen kaupassa käydyn keskustelun, joka tiivistää paljon pieneen:
"Kato riisikakkuja, sä saat syödä riisikakkuja."
"Mä saan syödä ihan mitä mä haluan..."
"Niin aivan, eli siis sä syöt riisikakkuja."
"Joo, saattaisin syödä riisikakkuja..."
"Niiden päälle vois tehdä Eggs Benedict!"

Ja nyt se pylly. Se kuuluu amerikkalaiselle neidolle nimeltä Justine Munro. Tämä neiti ei missään nimessä tule syrjäyttämään Jillianin paikkaa sydämessäni, mutta hei, tsiigatkaa nyt sen pyllyä!

Kuva on täältä
 Muhea! Teki mieli leikata kuvasta pois kaikki epäoleellinen ja jättää pelkkä pylly, mutta se olisi ehkä jo liian esineellistävää. Onhan tytöllä myös nätti tukka ja poskipäät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti