tiistai 26. kesäkuuta 2012

Ruokapäiväkirja - Tiistai 26.6.

Aamuhässäkkä
Uusi  päivä! Aamusali meni hyvin, sain ottaa vähän kevyemmin, mutta kädet sai silti tehokkaan reenin.

Aamutouhujen aikaan:
1/2 litraa vettä.

Aamupala klo 8:00:
1/2 purkkia maustamatonta rahkaa, 2 rkl luomupartajugurttia, 1/2 kourallinen pähkinöitä ja 1/2 banaani, 1 tl hunajaa (joka oli oikeastaan vähän turhaa...), 1/2 dl ruis- ja kauraleseitä.

Töiden lomassa:
Mukillinen kahvia ja 1/2 litraa vettä.
Lounas.

Lounas klo 11:00:
Lounasravintolan salaattipöydän salaattia, raasteita ja 1 rkl siemeniä. Ruispastaa n. 50 g ja eilistä kastiketta. 2 rkl raejuustoa ja 1 ruisleipä levitteellä. Vettä ja jälkkäriksi mukillinen vihreää teetä.

Töiden lomassa:
Mukillinen vihreää teetä ja vettä.

Himoitse lähimmäisesi lohisalaattia. Huomaa kalan päällä köllöttelevä tuore chili.
Päivällinen klo 17:30:
Salaattia, kurkkua, herkkusieniä ja fenkolia. Puolikas keitetty muna ja n. 30 g fetaa. Lohta uunissa paistettuna, n. 180 g. Siemeniä ja kotitekoinen salaatinkastike (oliiviöljyä, balsamicoa ja mausteita). Juomaksi vettä.


Iltapala klo 21:30:
Pääosassa on mun uusi Muumimuki.
Leivän siivu, levitettä ja raejuustoa, puolikas keitetty muna, pippuria, kurkkua ja basilikaa. Muumimukillinen kevytmaitoa.

Onkohan se ruokapäiväkirjan tehtävä, että ravinto mitä syö alkaa näyttämään jotenkin väärältä, määrät todella paljolta? Jos söisi eineksiä tai "pikaruokaa" (lue: paskaa) niin kiinnittäisikö silloin huomion ruuan (olemattomaan) laatuun?

Ja ooh, nappasin tänään jääkaappiin odottamaan kesän ensimmäisen kotikasvatuschilin. Katsokaas kun chili on nyt muotia. Joka perkeleen insinööri kasvattaa omia chilejä (mitä nyt urheilultaan, eli viikottaiselta tunnin sählyreeneiltään ehtii), puhuu chileistä, ostaa ties mitä chilikarkkeja ja napalminalleja ja on niin chilichiliCHILI! Puhutaan asteikoista ja lajikkeista, säilötään työpaikan jääkaappiin chilisoosia (että kaikki näkee kuinka chili on vaikka ei koskaan tuo töihin edes omia eväitä).

Shaamari kuinka ärsyttävää kun jostain kivasta tulee muotia.... Toivoo Siiri, joka teki joululahjaksi sekä chilihilloa että chilisinappia, joka kasvattaa chilejä ja jonka keittiössä on keskimäärin joka päivä sellainen chilin katku että yskittää. Ni!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti