maanantai 6. tammikuuta 2014

Jykevä joulukuu

Jo joutui vuosi 2014! Morjes!

Joulukuu meni vieläkin nopeammin kuin marraskuu, mikäli mahdollista. Vähän oli lenssua ja paljon oli kouluhommia. Gradu edistyi, ja synttärit juhlittiin. Ja kaikki tärkeä ja pakollinen oli tietysti pois Hiirenvimman päivitysajasta :(

Reenit jäi joulukuussa aika vähälle, Poltteella vaihtui aikataulu heti Itsenäisyyspäivän jälkeen ja suosikkini CrossCombat jäi lomalle. Mutta onni onnettomuudessa: löysin Toiminnallinen harjoittelu -tunnin, joka varsinkin (ohjaajasuosikkini) Larin opastuksella osottautui monipuoliseksi ja hauskaksi tunniksi.

Kaikesta touhottamisesta huolimatta joulu tuli ja Siiri sohvaantui. Eikä tehnyt mitään kahteen viikkoon.

Jou jou joulukuu!
Tarkoitus oli pitää lomaa vain viikko, joulun pyhät. Ja palata salille ennen vuoden loppua. Mutta joulun jälkeisenä viikonloppuna alkoi nenää ja poskia pakottamaan ja pieni kuume nousi. Olen viimeiset pari vuotta flunssailut aika kuivasti (eli limatta). Olen jopa kärsinyt pari poskiontelon tulehdusta ilman räkää. Mutta kiitos uuden ystäväni nenäkannun, a.k.a. Sarvikuonon (joka ansaitsee ihan oman kirjoituksensa), sain nyt nenäni lopettamaan kuivan kipuilun ja tuottamaan sitä mitä sen kuuluu. Tuloksena kärsin kahden vuoden nuhat yhdessä viikossa. Voe morjes mikä meno, mutta se teki hyvää! (Siis kyllä, sairastaminen teki hyvää.) Uusi vuosi siis tuli ja meikä niisti.

On terveenä oleminen kyllä kivempaa, totta kai. Ja liikkumattomuuden putki on vihdoin katkaistu.

Tänään on joululomani viimeinen päivä, ja sain graduni ensimmäisen version palautettua. Jipii! Tavoite oli saada se palautettua jo joulukuun loppuun mennessä, mutta (kuten arvelin) lamaannuin lomasta enkä tehnyt mitään. Vasta kun yhteisvelallinen palasi 2. päivä töihin, sain raahattua itseni koneen ääreen. Ja siellä minä sitten istuin neljä päivää, jotta sain työn ensimmäisen version palautettua. Hyvin istuttu!

Huomenna on taas ihan tavallinen työpäivä ja kouluhommiakin olisi, ja niin alkaa vuosi 2014, ihan oikeasti. Olen jo möyhistellyt mielessäni vuoden 2014 tavoitteita, mutta nekin ansaitsevat oman kirjoituksen. Todettakoon siis vain, että tammikuussa 2014 aion:
a. palata taas lenkkipolulle (tavoitteena 5 km alle 30 min)
b. olla koulussa ja töissä reipas
ja c. urheilla joulukuunkin edestä.

Nyt aion nauttia joululoman viimeisistä valveillaolotunneista laittamalla ruokaa ja katsomalla telkkaria.

Hyvää uutta vuotta 2014 ihan jokaiselle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti