maanantai 29. heinäkuuta 2013

Tuloslaskelma

Vuosi sitten aloitettu "remontti" on tuottanut tulosta. Jotkin tuloksista ovat mittanauhalla todennettavia. Mutta on niitä muitakin, kuten nippu liian isoja housuja vaatekaapissa.

Salilla vietetyt tunnit, tangoissa tönityt kilot ovat saaneet aikaan koostumusmuutoksia. Esimerkiksi hauis on hieman isompi jännitettynä kuin lepotilassa. Polven yläpuolella saattaa havaita reisilihaksen. 11-vuotiaasta saakka kiusannutta selluliittiä on enää noin viidennes vuoden takaisesta tilanteesta, sortsit ovat olleet tänä kesänä jatkuvasti jalassa. Myös joitain ei-niin-naisellisia-tai-viehättäviä-muodostumia on havaittavissa, kuten isot epäkäslihakset (eli kaulan ja hartijan väliin jäävät patit) ja "siivet" (kainalon alla olevat leventimet). Bu-huu, parempi näin.Kesäkuu 2012Lokakuu 2012Heinäkuu 2013Erotus
Paino6865644 kg
Vyötärö7469686 cm
Lantio10198992 cm
Pylly10299993 cm
Reisi6260593 cm
Käsivarsi3130.5301 cm
Rinnat9290.5884 cm
Kuten tuloksista huomaa, ei ensimmäisen 4 kk jälkeen ole tapahtunut enää suuria muutoksia (paitsi että se vähä etumusta, mitä minulla on ollut, on pienentynyt entisestään). Tasapaino on löytynyt. Hyvä näin, tasapaino on hyvä. Minun kropassani on nyt kivempaa elää kuin esimerkiksi vuosi sitten. Vaatteet istuvat paremmin ja näyttävät paremmalta. Maha toimii hyvin. Mutta.

Minusta tuntuu plösöltä, tanakalta ja turpealta. Jykevältä ja raskaalta. Vaikka se, mitä näen peilissä tai valokuvissa, on nykyisin lähempänä sitä miltä sisälläni tuntuu, eivät ne "kuvat" vieläkään ole toistensa näköisiä. Eikä syy ole pelkästään läskiksi menneen kesän (ja tällä tarkoitan jäätelöiden ja alkoholin kulutuksen lisääntymistä ja kesälomareissuruokailua).

Tässä olisi vielä kiristämisen varaa. Jotain on vielä tehtävissä. Olisiko nyt aika?


2 kommenttia:

  1. Et ole plösö, tanakka tai turpea. Etkä jykevä tai raskas. Hoikka olet. Ja voimakas.

    VastaaPoista
  2. Mutta olo on raskas.
    Joku Gwyneth tyyppi varmaan hoitaisi sen pois jollain ihme mehusuolikaalipaastolla, mutta en oikein itse ole niin paastojen perään. Täytyy keksiä jotain muuta..

    VastaaPoista