tiistai 6. marraskuuta 2012

Lenssulomat - eli vko 43-44 potilaskertomus

Lenssu. Nyt se sitten tuli. Ja kunnolla.

Taistelu lenssua vastaan alkoi jo toissaviikolla. Koska viikonloppuna oli oltava kunnossa, pidin kahden päivän lenssulepin. Tein kouluhommia kotona. Enkä urheillut. Viikonloppuna leivoin ja leivoin ja söin leipomuksia.Ja maanantaina kärsin elämäni hedarista, baletti jäi väliin :/ Mikä oli iso virhe. Väsyneenä, stressaantuneena ja pääkipuisena olisi kannattanut vaan mennä balettiin, sinne ne kivut ja väsymykset olisivat jääneet. Mutta kuten aikaisemmin totesin, stressaantuneena tekee huonoja päätöksiä.

Loppuviikko oli napakkaa reenaamista. Kun lötköttää nuhasena sohvalla, kuvittelee helposti että kaikki tehty työ menee parissa päivässä pilalle. Mutta onneksi tällä kertaa kävi päinvastoin: tiistain ja torstain salireeneissä tuli rikottua entisiä ennätyksiä, perjantain reeni Rainerin kanssa meni tosi hyvin ja jopa lauantaina revin itsestäni viimeisetkin mehut irti.Lauantaina iltapäivästä nousi kuume, norsu muutti naamanpäälle ja sunnuntaina olin jo niin epätoivoinen, että odotin tunnin terveyskeskuksen penkillä saadakseni helpotusta. Joka tuli antibioottikuurin muodossa.

Täällä sitä nyt sitten köllötellään. Saikulla. Köllöti köllöti.

Huomenna menen kyllä töihin. Ja kokeilen miltä urheilu tuntuu, joko leppoisan saleilun merkeissä, tai ehkä teenkin vain kävelylenkin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti