torstai 1. marraskuuta 2012

Ihan äässistä

Ihan nopsaan vain tässä tämmöisen asian että...

Nelliina, joka on yksi suosikkibloggaajistani, eikä vain sen takia että kellohameet on ihania ja Tampere rokrok, kirjoitti sekä salimasennuksesta että reisimasennuksesta täällä.

Olen lukenut viime viikkoina Lihastohtorin blogia. Blogi on mielestäni a. asiantunteva b. järkevä ja c. ihan hauska. Vaikka periaatteessa mitään tietoa ei saisi vaan nielaista purematta, Lihastohtorin tarinat menevät nielustani lähes möyhentämättä läpi. Yhtä möyhentämättä kuin sen, että jos Emäntä sanoo että luomu on oikea tapa viljellä, niin sitten se on. Koska tiedän, että Emäntä tietää. Tohtori tietää.

Lihastohtori on kirjoittanut myös pyllystä. Ja siitä miksi sitä kannattaa harjoittaa ja miten. Nelliinaa harmittaa kun reidet kasvaa ja pylly ei. Ja tohtori kertoo, että reisiä käytetään liikaa tekemään pakaroiden hommia.

Mä palaan vielä aiheeseen joskus, koska olenhan pyllynaisia, mutta lyhyesti: opettele käyttämään pakaraa. Varsinkin jos olet lattapeppu. Pistä kehosi yksi suurimmista lihaksista töihin niin saat täytettä takataskujen alle.

Vielä yksi kuva, tämän löysin tohtorin blogista. Tämä kuva kiteyttää mun pointin: pylly tykkää työstä. Ja mä tykkään pyllyistä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti