sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Se oli rä-jäh-dys!!

Tervetuloa sisustusoperaation keskelle. Tässä oli ihan siisti ja käytännöllinen työhuone släsh Siirin pukeutumishuone. Nyt tässä on kaikuva ja sotkuinen läjä enemmän tai vähemmän tärkeitä tavaroita. Toivottavasti vähemmän, koska täältä ei löydä mitään.

Kirjojen säilytys pinossa lattialla on trendikästä...

...joten sovitaanko, että kaikki epämääräisesti lattialla on trendikästä?

No, lopputulos tulee olemaan siisti ja käytännöllinen, mutta varsinkin viihtyisä ja kivan näköinen työhuone släsh Siirin pukeutumishuone. Sellainen jossa (lainaan kanssasisustajaani) "voi vaikka istua nojatuolissa lueskelemassa ja tuijottaa kirjahyllyä".

Lopputuloksen onnistuminen on taattu. Tiedän sen siitä, että istun täällä tälläkin hetkellä, naputan kouluhommia nokka kohti ikkunaa. Tähän asti kouluhommat on naputeltu sohvalla tai ruokapöydän ääressä. Uudessa työhuoneessa tulee olemaan kaksi työpistettä rinnakkain, joten minä ja kouluhommatkin mahdutaan tänne.

Sotku ei tietenkään rajoitu yhteen huoneeseen: tässä olohuoneen ruokapöytä.
Huomaa ihana kimppu tulppaaneja, ne sentään yrittävät.

Joku saattaisi kysyä "miksi juuri nyt pitää sisustaa, kun aikaa on kortilla". No koska
a. Meiltä loppui CD-levyiltä tila ja oli pakko ratkaista mihin jatkuvasti laajeneva 300 levyn kokoelma saadaan talteen nyt ja mihin sitten kun levyjä on 500.
b. Meille tarjoutui mahdollisuus ostaa halvalla käytettyjä Lundia-hyllyjä.
c. Minun täytyy aloittaa gradu seuraavien 8 kuukauden aikana ja haluan työpisteen jonka ääressä sitä teen.
c. Kevät.


4 kommenttia:

 1. Hei, meil on kellarissa yks tarpeeton cd-hylly rontille sadalle cd:lle, jos niinku on semmoselle lisätörölle tarvetta! Kukaan ei oo halunnu sitä :( Eikä olla jaksettu kierrätyskeskukseen viedä. Hakekaa jos haluutte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä on tähän mennessä ollut käytössä kaverin tekemät kaksi uniikkia CD-tornia joista nyt loppui tila, eikä me haluta enää mitään "erilaista lisämeininki" ratkaisua, koska kohta meillä on viisi erilaista hyllyä ja hässäkkää. Meidän CD:t tulee menemään Lundiaan koska siihen voi ostaa sitten vaan samanlaisen lisälaatikon kun tarve tulee tai lisätä olemassa olevaan lootaan CD-kourut.
   Eli kiitos mutta ei kiitos.
   Viva la Lundia!

   Poista
  2. Todellakin viva la Lundia :) Niin aattelinkin, pakko vaan aina koittaa päästä tuosta eroon ;)

   Poista