tiistai 9. huhtikuuta 2013

Mahtava maaliskuu!

Kaikesta kiiresutinasta huolimatta maaliskuu oli mahtava. Reenit kulki, hiihdin monta kertaa (siis kolme, mutta siinä on jo 300% enemmän hiihtokertoja kuin 10 vuoteen) ja olen vielä hengissä!Maaliskuun tavoitteista saavutin kolme viidestä varmasti (olin terve, keikistelin pikkumustassa ja suoritin strategian tentin), yhden luultavasti (en muistaakseni syönyt kakkua, noukin vain pari katkarapua Mikon voileipäkakkupalan päältä) ja viimeisen vain puoliksi (tein kaksi kovaa juoksureeniä neljän sijaan). Kokonaisuus siis hyvä!

Kakkaprojektikurssin suorittamisesta palkitsin itseni kokovartalohieronnalla. Uuuuuh... se oli ihanaa.

Huhtikuu on jo hyvässä vauhdissa. Hiihtämään ei enää pääse mutta työ- ja koulumatkapyöräilykausi on jo avattu. Jei! Koska Toukokuussa on edessä elämäni rankin urheilusuoritus (josta myöhemmin lisää), jota varten on reenattava niin salilla kuin lenkkipolulla, en aseta huhtikuulle kuin kaksi tavoitetta:
1. Tee yksi salireeni ja yksi juoksureeni viikossa (muiden reenien lisäksi).
2. Älä osta karkkia.

No niin. Kello on nyt 8:20 ja olen syönyt aamupalan, pessyt koneelliset tiskiä ja pyykkiä, kirjoittanut tämän blogipostauksen ja katsonut yhden akkojen elokuvan joka minulta oli jäänyt kesken (Lainakengissä, vitsit kun se on hyvä). Nyt aloitan kouluhommat ja puolilta päivin pyöräilen salin kautta töihin.

Aurinkoista päivää pupuset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti