tiistai 25. helmikuuta 2014

Nuuh nuuh ja hoh-hoijakkaa

Heipä hei! Long time, no see. Long time, no A-B-C!

Siinähän kävi sitten niin, että Siiristä loppui patterit. Tuli väsy. Jäi jopa parit reenit välistä. Ei jaksanut edes kirjoittaa Hiirenvimmaan.

No ei hätää, kyllä tämä tästä. Edelleen väsyttää, mutta oman väsymyksensä tunnustamalla sai kouluhommiin vähän lisäaikaa ja muuta helpotusta, niin ei tarvitse ihan väkisin jaksaa. Eihän tässä nyt dobermannin selässä olla! Ihan vain yritetään saada opintopisteitä ja valmistua. Ja vähän tehdään töitä samalla, niin saadaan voita siihen leivän päälle.

Loma tekisi hyvää. Mutta siihen ei nyt vielä ole mahdollisuutta. Mutta te lomailijat siellä lomillanne, varsinkin jos olette lumisissa paikoissa, niin pitäkää ihanaa.

Tällä viikolla on paljon tätä:


Vaikka siinä onkin hieman järjesteltävää, että joku on aina kotona tasaisin väliajoin kusettamassa ja rapsuttamassa, niin on se ihan siistiä lähteä töiden jälkeen kävelylle, ja saada rötköttävä karvaläjä syliin kun katsoo Tosi etsivää.

Mutta Neiti Luonto hei, mitens olis pikku pakkanen? Jos edes ihan vähän saataisiin elohopea niiaamaan, niin säästyttäisiin paljolta pyyhepyykiltä. Rapamahat.


1 kommentti:

  1. Plussalla mennään täälläkin, lunta kyllä on. Mikrokuitutassumassupyyhe taisi unohtua kyydistä...

    VastaaPoista