tiistai 4. helmikuuta 2014

Nastarenkaat alle

Katsokaa kuinka hienot lenkkarit sain (Mummulta) syntymäpäivä- ja joululahjaksi! Miten Mummu tiesi?

 
Kyllä kelpaa! Merkki on tuttuputtu Inov-8 ja malli Oroc 280. Lenkkarit ovat erittäin joustavat ja kevyet, mutta nastapohjan lisäksi talvikelpoisuutta tuo kesälenkkareita paksumpi kangas. Ei nämä mitkään toppalenkkarit ole, pakkasella varpaita paleltaa lenkin alussa. Mutta koska niillä voi askeltaa talviteillä kuten peruslenkkareilla, ilman apua-mä-kohta-liukastun-täytyy-varmaan-töpötellä-reidet-jumiin -askelia, rullaava askel lämmittää varpaatkin.

 
Tammikuun tavoite 30 minuutin 5k:sta on jäi haaveeksi. Nyrkkeily- ja kuntosalireenit osoittautuivat niin rankoiksi, ja pakkanen oli niin kova, että lenkkejä taisi tulla tehtyä vain kaksi. Pitäisiköhän etsiä keväälle jokin sopivan lähellä järjestettävä ja rento juoksutapahtuma, jossa voisi yrittää uutta ennätystä? Ja käydä (satunnaisilla) lenkeillä vain fiilistelemässä (eli juoksemassa just niin lujaa kuin sillä hetkellä tuntuu, ilman tavoitteita)?

 
Varusteista ei talvilenkkeily nyt ainakaan ole kiinni. Irtoaako persus sohvalta, se onkin sitten eri asia.


2 kommenttia:

  1. Oi miten hienot! täytyy laittaa harkintaan ensi vuotta varten, tämä talvi pärjätään vielä vanhoilla goretex-inoveilla. Hyvin nekin pitää, vaikkei nastoja olekaan. Ne on vaan aika jäykät, kun on tottunut niin TOSI kevyisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. noi on kyllä taas ihan nappiostos. vähän jalkapöydän päältä puristaa enemmän kuin ne "kesänappikset" tai mun sisätossut, mutta ei se enää lenkillä haittaa. vitsit kun noi on hyviä lenkkareita! vieläkun jaksaisi etsiä semmoset lämpimämmät sisäsukat, semmoset perus puuvillasukkia paremmat muttei mitään paksuja villasukkia, niin sit olis perfect.

      Poista