keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Tiukka toukokuu

Hellurei ja hellät reidet!

Toukokuu oli ihanan kuuma. Tuntuu siltä kuin kesä olisi kestänyt jo monta kuukautta. Ihanaa!

Paljon puhutun Sappeen rykäsyn lisäksi ehdottomasti hienointa toukokuussa oli Poltteen Cross Training -peruskurssi. Vaikka olen "harrastanut kuntosaleilua" jo useamman vuoden, ja erityisen hyvässä valmennuksessa viime kesästä saakka, sain kurssilta silti todella paljon irti.

Kerron kurssista ehkä myöhemmin lisää, mutta jo nyt voin sanoa seuraavan: jos käyt kuntosalilla, tai harkitset käyväsi, tai sinua muista syistä kiinnostaa miten tehdään liikkeitä, jotka muokkaavat kehoa joka paikasta, oikein ja hyvällä tekniikalla, mene Poltteen Cross Training -peruskurssille!


Toukokuun tavoitteista saavutin kaksi: juoksin koko 5 km matkan Sappeessa ja pyöräilin yli 158 km (heiaheiassa ei näy pyöräilykilometrit, sillä ne koostuvat yleensä hyötyliikunnasta, mutta tallennan niitä Runkeeperin avulla).

Talvipuolitoistakiloa on vielä mukana, mutta näin jälkeenpäin ajateltuna ei tavoiteeni ollut kovin realistinen. En suunnitellut enkä tehnyt mitään erityistoimenpiteitä asiaa edistääkseni. Ja toukokuu oli ehdottomasti kevään stressaavin kuukausi (tiedättehän jo kaikki, ettei stressaantunut ihminen laihdu).

Kesä alkoi, jäätelökesä alkoi, mökkeilykesä alkoi. Kesäkuun heiaheia-kuvastakin näkee mitä kesä tekee Tammiston urheilulle: siihen tulee aina viikonlopun mittainen tauko. On juhlia, on mökkejä, on lomaa. Olkoon, sanon minä!

Kesäkuu on jo yli puolenvälin, en enää tee tavotteita kesäkuulle. Enkä taida tehdä heinäkuullekaan.

Teen kesätavoitteet. Siiri, nyt kuulolla!
1. Älä päästä itseäsi helpolla vaikka onkin kesä, kuluta jokainen jäätelö
2. Kun teet, tee täysillä
3. Suorita Raholan Riatloni 2 tunnissa
4. Nauti elämästä2 kommenttia:

 1. Juuri aamulla mietin, onko mitään toivoa kyetä suoriutumaan siitä riatlonista, kun se on ihan pian enkä ole edes aloittanut treenaamista. En ole uinut yhtään, juossut vain agissa ja pyöräillyt työmatkoja. täytyy silti harkita, kun Ilosaaren reissu ei taida tänä(kään) vuonna toteutua. Toteutuukohan se ikinä...

  VastaaPoista
 2. Voi olla että sain iskänkin innostumaan mukaan. Kuten tuolta viimevuoden kirjoituksesta ja kommenteista voi lukea, ihan höntsyllä mennään. Kun kysyin osallistumismaksuista sain vastauksen, että kyllä teamilla on tarpeeksi rahaa makkaraan :)
  Pääasia on että tekee omalla täysillä, että kun tulee maaliin, tietää antaneensa kaiken mitä oli annettavaa, ei himmaillut. Mutta ei tonne kuolemaan olla menossa. Pitää jaksaa 2 -3 tuntia täysillä, joten vauhti on ihan eri kuin 20 min täysillä.
  Se on vaan niin prkl siistiä kun pääsee maaliin ja on sillain oho, tein! Pystyin! Ja mitä enemmän itsestään on puristanut, sitä parempi fiilis.
  Nyt rohkeesti messiin! Voisin tehdä vaikka semmosen "kuinka valmistaudut" -tekstin tässä joku päivä.

  VastaaPoista