tiistai 4. kesäkuuta 2013

Tuhatjalka

 
 
Olen pärjännyt minimaalisilla balettitossuillani kaikissa sisäliikuntaharrastuksissani viimeisen vuoden aivan hyvin. Kunnes toukokuun alussa astelin Poltteelle ja Cross Training -peruskurssille. Ihan hyvin niillä kangaspaloilla pärjäsi, mutta viimeistään boxhypyn kohdalla aloin kaipaamaan jalkojeni alle kengänpohjaa.

Nämä...
Tein supertieteellistä internet-tutkimusta parhaimmista Cross Training ja painonnostolenkkareista ja useammassa kuin yhdessä lähteessä kehuttiin Inov-8 -merkkisiä jalkineita. No sehän sopii! Viimekesänä ostamani maailman parhaat lenkkarit ovat vakuuttaneet minut merkin erinomaisuudesta ja tiedän jopa kokoni. Hip hei ja verkkokauppaan!

...vai noi?
Parhaan valikoiman (ja ilmaisen toimituksen ja palautuksen) löysin Footwayn verkkokaupasta. Klikiti klik ja kaksi tarkkaan valitsemaani paria aloittivat matkansa luokseni. Toimitus oli nopeaa, kengät olivat postissa noin kahden arkipäivän kuluttua tilauksesta.

 
Molemmissa tossuissa on käytännössä ei-yhtään pohjaa mikä auttaa pitämään hyvän otteen lattiasta. Ja koska tossuista puuttuu kantapäänkorotus, ei niiltä "tipahda" ja nilkat säästyy muljahtamisilta. Ja katsokaa nyt mitkä värit!

Nyt täytyy enää päättää kummat minä haluan.


1 kommentti:

  1. Pidä molemmat, ne on NIIIN hienon väriset :) En ole ainakaan vuoteen edes vilkaissut mitä inov-8:llä on tarjolla, kun en oikeasti tarvi vielä uusia. Ehkä syksyllä. Tai tietysti voisi katsoa, jos löytyisi uudet "melkein sandaalit", edelliset kulutin jo loppuun...

    VastaaPoista