sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Arkipäivähaaste - Perjantai

Perjantai alkoi kuten arkipäivät yleensä: liian aikaisella herätyksellä. Ensin aamupalaeväitä molemmille, sitten suihkun kautta töihin, tällä kertaa autolla.

Miksi mä olen jo hereillä? Kello ei ole edes puoli kuus!
Kallis kosmetiikka kunniaan. Niilla saadaan peikosta ihminen.
Vaikka jokaisessa kenkälaatikossa on nimilappu, ei aamuisin koskaan löydä nopeasti sitä paria mitä etsii.
Morning commute.
Töissä yritin ensimmäisen tunnin keskittyä johonkin yhteen asiaan, mutta en onnistunut. Harakoille meni. Keitin kahvia, mutta parin minuutin lorotuksen ja odotuksen jälkeen tyydyin kuitenkin automaattikahviin. Jääkaapista löytyi minimaitoja, jotka jutteli mulle.

"Moi, mä oon minimaito. Ihan pieni maito. Minimaito. Mää oon söpö, violetti ja ihan pieni."
Aamukahvin jälkeen paahdoin täysillä, kunnes oli lounasaika. Kävin yliopistolla syömässä (koska 2,60 euroa), ja paahdoin taas non-stop, kunnes oli aika lähteä kotiin. Ylitöiksihän se päivä taas meni, kuten viimeaikoina on ollut tapana.

Töiden jälkeen poikkesin yhteisvelallisen Mummulassa kahvilla, mukaan tarttui ämpärillinen maa-artisokkaa. Mummulasta menimme Polkupyörätukkuun ostamaan minun uuteen polkupyörääni lukkoa, ja vahingoissa mukaan tuli myös uudet pyöräilykypärät molemmille. Polkupyörävarustehankintojen jälkeen oli aika viikottaisen ruokakaupparetken. Ruokaa ostettiin sekä meille että minun Mummulleni.

Testing testing.
Huom, sipsit oli matkaevästä lauantaille, ei mikään perusviikonloppusetti (hän uskottelee itselleen). 
Perjantaisin teemme usein kahden ruokalajin illallisen ja juomme lasilliset viiniä ruuan kanssa. Tällä kertaa alkupalana oli tomaatti-mozzarella-basilika-salaatti ja pääruokana täytetty porttobellosieni.

Alkusalaatti tekeillä. Tomaatti-basilika-kausi on taas alkanut, kun tomaatitkin maistuu taas joltain. Aperitiivina tuoremintusta tehty Mojito.
Meillä on kaksi ruokapöytää, mutta syömme aina sohvalla. Aikuiset ihmiset! Soo soo.
Ruuan jälkeen löhöilin ja neppailin jotain epämääräistä. Vartti ennen auringonlaskua houkuttelin yhteisvelallisen kanssani iltakävelylle järven rantaan. Auringonlaskun lisäksi näimme sorsapariskunnan (tyttösorsa oli selvästi se, joka näyttää kaapin paikan).

Reenikassi oli pakattuna ja mukana matkassa kokopäivän, mutta reeni jäi tekemättä. 
Lenkit kameramiehen kanssa eivät ole reippaita, mutta ei kai aina tarvitse olla reipas.
Iltakävelyn jälkeen vielä laatuviihdettä telkkarista, iltapesut ja sitten nukkumaan. Herätyskelloa päälle laittaessani laskin, että ehdimme nukkumaan yhdeksän tuntia ennenkun pitää herätä ja valmistautua lauantain Helsinki-hupailureissuun.

Päivän soundtrack: Queens of the Stone Age - 3's & 7's


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti