tiistai 29. huhtikuuta 2014

Arkipäivähaaste - Lauantai-sunnuntai

Lauantaiaamuna oli herätyskello pirisemässä kahdeksalta, koska ohjelmassa oli päiväretki Helsinkiin kera työkavereiden. Firmabändimme oli aikeissa osallistua Company Rock 2014 -esikarsintoihin, ja koska arvosteluun vaikuttaa 50 % itse veto ja 50 % kannustusjoukot ja esiintyminen, oli minun ja tusinan muuta velvollisuus lähteä mukaan kannustamaan bändi semifinaaleihin. Yhteiskamerallinen lähti mukaan dokumentoimaan touhua.

Kuten aina, tänäkin lauantaina aamupala oli valtava: rahka-maito-hedelmäpirtelö, munaskräibää (tällä kertaa) savulohella, leivät ja kahvia. Taloamme tänäkesänä vaivaava julkisivuremontti aiheuttaa kummallisia rapinaääniä parvekkeella. Olin jo pääsiäisenä ehtinyt unohtaa, että remonttia tehdään myös lauantaisin.

Mums!
Parvekkeella suhisee.
Matka Helsinkiin taittui pikkubussilla. Kahden viikon päässä häämöttävä (ehkä viimeinen) kirjatentti (ikinä) aiheutti lievää tenttiinlukua ajomatkalla. Perillä bändi meni suoraan soundcheckiin ja me muut menimme terasille ja vaatekaupoille. Helsinki oli nätti, mutta paikallisilla oli aivan liian vähän vaatetta päällä.

Muuttuneet asiakassuhteet ja johtaminen. Maistuis varmaan sullekin.
Kappelissa kuoharilla.
Muutaman tunnin haahuilun ja myöhäisen illallisen jälkeen oli aika siirtyä Pressa-klubille. Ensin kuunneltiin muita ja arvioitiin kilpailun taso. Ja sitten riehuttiin lavan edessä 10 minuuttia täysillä, kun omat pojat soitti. Hieno veto! Hyvä meno! Ja yhdessä meille lohkesi paikka semifinaaleissa!

Kotimatka oli yhtä suurta selkääntaputtelua. Kotona olimme kolmelta yöllä.

Tiedättehän ne sunnuntaiaamut, kun olohuoneesta löytyy ihmisen kokoinen Darth Vader.
Sunnuntaina otettiin rauhassa ja varoen, pestiin pyykkiä, ja käytiin hakemassa minulle uusi pyörä anoppilasta (siitä enemmän myöhemmin).

Pyykkishow osa yksi.
Munamankeli.
Mums taas.
Illalliseksi yhteiskamerallinen taikoi parsaa, kokonaisen kanan ja uunissa möyhitettyä punajuurta. Kyllä mun kelpaa.

Kuten aina, kuvien laatu on heikko, mutta arjen laatu priimaa.

Viikonlopun sountrack: Haddaway - What is love


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti