keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Kylmää ja kuumaa

Nektariinit ovat ihania.

Ne sopivat pilkottuna aamujugurttiin. Ja niitä on ihana raadella kädet tahmeana iltapäivän välipalaksi.

Niitä voi grillata. Tai grillin puuttuessa pilkkoa kippoon, heittää päälle fariinisokeria ja paistaa uunissa jäätelön kaveriksi.

 
Kylmää vaniliajäätelöä alle. Kuumia nektariinipaloja päälle. Oooh... ja nam!


1 kommentti:

  1. Jos vastaan tulee sellaisia vähän litistetyn näköisiä persikoita (villipersikoina olivat myynnissä Pyynikin torin lihassa, Eeva Kolu taisi kutsua donitsipersikoiksi) niin maista. Parhaita mitä olen ikinä syönyt.
    Lämpimät nektariinit kuulostaa oudolta, täytyy ehkä joskus uskaltautua testaamaan

    VastaaPoista