perjantai 21. joulukuuta 2012

Kotininja aloittaa loman

Eilen torstaina oli viimeinen työpäivä pariin viikkoon. Ja tänään yritin tehdä kouluhommia, jottei niitäkään tarvitsisi tehdä pariin viikkoon.

Tiedän antavani elämästäni erittäin glamourin ja kuohuviiniä tulvivan kuvan, mutta totuus on hieman toista. Totuus on sukkahousuissa pomppiva idiootti, mustiin pukeutunut villasukkamakkarainen kotininja.


Ninja aloitti loma-aattopäivänsä rimpuilemalla kuntosalilla siskon kanssa pienen kuntopiirin. Pikaisen suihkun ja pitkän länkyttämisen jälkeen ninja suuntasi yliopistolle, muka tekemään kouluhommia, tosiasiassa surffailemaan netissä. No tuli niitä kouluhommiakin vähän tehtyä, kävi se pässi kirjastossa etsimässä mielenkiintoista (huom, edellinen adjektiivi on ironinen) luettavaa.

Lounaan jälkeen ninja rimpuili ruokakauppaan ja kaupasta kotiin. Kello yksi iltapäivästä on liian aikaista alkaa lipittämään viiniä, jopa kotininjan mielestä, joten viinin lipitys vaihtui pyykinpesuun ja leivontaan.

Oh tätä glamouria!
Vaikka kotininja on vanhemmiten tullut niin varovaksi, että kokeilee uusia leipomusreseptejä ensin kotioloissa maisteltavaksi ennenkun tarjoaa niitä läjälle sukulaisia ja ystäviä, välillä on otettava riski. Koska perjantain kakkureseptistä puuttui kaikki "tekniset haasteet" ja koska se sisälsi mm. 50 grammaa suolapähkinöitä, 200 grammaa suklaata ja 500 grammaa sulatejuustoa (slurps!), uskalsi ninja leipoa uuden reseptin mukaisen kakun suoraan serkkuglögipöytään.

Kakkutiiseri. Ja tästä puuttuu vielä kuorrutus. Kun se meni uuniin, oli vielä valoisaa.
Nyt ninja istuu koneella, ei tee kouluhommia, ja neppailee. Ehkä se kohta keittää kahvia ja syö suolapähkinöitä odotellessaan että sen yhteisvelallinen tulee kotiin ja tekee sille oikeaa ruokaa. Tai ehkä se aloittaa punkun lipittämisen, onhan kello jo kohta viisi.

Ninja on nyt lomalla!


1 kommentti:

  1. Kotininjan siskokin on vihdoin vapaalla, tosin vain 5 päivää, mutta juuri nyt se tulee tarpeeseen. Onko tota kakkua pakko odottaa huomiseen, jos vaan teleporttaisit sen tänne .
    P.S. Kiitos kuntopiiristä, tekeeköhän huomenna kipeää?

    VastaaPoista