tiistai 10. joulukuuta 2013

Mätkivä marraskuu

Sinne meni sekin kuukausi, siitäkään ei juuri muista mitään. Mutta ilmeisesti olen jotain tehnyt, toivottavasti myös saanut jotain aikaan.

Jumps tömps.
Vuoden 2013 viimeisen kvartaalin (uuh... se puhuu bisneskiäliä) parasta urheiluantia ovat olleet Poltteen CrossCombat-tunnit, ehdottomasti. Tunti on armoton, mehustava ja vaikea, juuri sellainen mistä tykkään. Tyynyn potkiminen on osoittautunut niin hauskaksi, että ilmoittauduin tammikuussa alkavalle Poltteen Kamppailu-kurssille. Ensi keväänä aion siis tapella entistä enemmän.

Erikoishauskaa oli myös se kun yhteisvelallinen käytti mahdollisuuden tutustua Poltteen tarjontaan viikonlopun ajaksi. Käytiin vähän kuntonyrkkeilemässä, koettiin nopea kuolema Kestävyys-tunnilla ja venyteltiin 45 minuttia. Parivenytykset olivat melkein kuin pariterapiaa, ihanaa ja rentouttavaa yhdessäoloa.

Typerä flunssa teki come backin, enkä siis tule saavuttamaan juoksutavoitettani tämän vuoden puolella. Mutta en anna sen häiritä. Olen jo onnistunut vetämään kaksi ihan oikeaa leukaa peräkkäin (ja toistamaan tuon ihmeen ainakin kolme kertaa). Ja asetin itselleni gradu-deadlinen: ensimmäisen version on irrottava kohti proffan ankaria silmiä viimeistään 31.12.

Nyt olisi hyvä aika asettaa tavoitteita ensivuodelle, kirjoittaa ne ylös. Mutta en ole vielä päättänyt niitä kaikkia, joten jätän teidät jännittämään. Palataan asiaan paremmalla ajalla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti